Senaste inläggen

Av dante - 18 februari 2010 21:06

Här gott folk hittade jag en fin video med bra kvalité från Rammsteins konsert i Malmö. Ljud på! Och så glöm inte att headbanga!   

Av dante - 18 februari 2010 17:03

Hur får man bort ett larm från en tröja??


Jag köpte en tröja till Elvispen med kassörskan missade larmet som jag upptäckte när jag kom hem. Jag hittar inte kvittot så det känns lite korkat att komma dit med en larmad tröja och be dem plocka bort det. Jag är dessutom tveksam till att de ens skulle tro mig...


Så, hilfe -hur gör man?

  

VM

Av dante - 18 februari 2010 10:39

http://4.bp.blogspot.com/_2AvAVrI3Uc8/St2Z69GhrmI/AAAAAAAAAKE/nVp_bVPY1h4/s200/Guldmedalj.gif


Idag står bad på schemat för Elvispen. Elvispen som numera kan stoltsera med medalj VM i bula i pannan.


Igår blev han skogstokig för att jag satte ner han på golvet. Med all kraft sträcker han sig uppåt och kastar sig framåt med ett urgrundsvrål -och träffar hörnan av trappräckets pelare. Det small till utav bara helsike och Elvispen såg nog ett par tre stjärnor där.


Idag har han en snygg blå bula... Vm i bula var det.

Av dante - 17 februari 2010 20:59

  Så var det ju då dags för konsert igår på Malmö Arena. Förbandet missade vi nästan helt, men det lilla vi hörde var inte fy och skam. Rammstein gjorde en förbannat bra konsert och även om man inte är ett fan av musiken så tycker man om showen.


 

Scenen var ordentligt cool. Vilket jobb de gjort! Den bytte skepnad och innehöll allt från små dockor med blå laserögon till stora eldkastare till diverse pelare och atteraljer som kom upp från golvet.


Inte en tråkig sekund kan jag lova! Eldflammorna på bilden kändes över hela arenan så mina frusna fötter tinade snabbt.


Av dante - 17 februari 2010 16:57

Ikväll kommer några bilder från konserten av Rammstein. För den som vill lyssna såg jag att flera videos var upplagda på you tube från Malmö Arena igår.


Nu, tacopaj, pilla lite på Pappa Elvisp och ett glas pilsner. ;)

Av dante - 16 februari 2010 09:51

Elvispens skötväska är packad. Om några timmar ska han till frisören, därefter hem till Farmor Elvisp där han ska spendera kvällen medan mamma och pappa Elvisp sjunger för allt vad tygen håller.

Av dante - 15 februari 2010 22:33


Jag funderar på det det här med förlossningsberättelse. I bloggvärlden ör det ganska vanligt verkar det som, själv skrev jag aldrig någon. Men så är det också så att jag upplevde förlossningen jävligt läskig och skrämmande och har därför inte skrivit någon. Men kanske kunde det ändå vara bra, lite som egen-terapi mer än att någon annan skulle vara intresserad.


Fortfarande står jag fast besluten vid att aldrig mera gå igenom en förlossning. Smärtan kan jag ta. De första 20 timmarna kan jag ta igen, men aldrig aldrig de sista tre timmarna. Jag skjuter mig hellre i skallen. Aldrig mer de sista timmarna.


Jag får se. Kanske kommer det en förlossningsberättelse. Jag tror aldrig jag skrivit om Elvispens förlossning i bloggen. Bara tanken på detta gör att det knyter sig i magen och ansiktet knycklas som om jag ätit en citron. Aldrig mer. Aldrig mer de sista timmarna.


Men trots allt -världens bästa Elvisp föddes.

Av dante - 15 februari 2010 12:59


Det är ju fantastiskt. Har ni sett årets line-up för Sweden rock festival? Det måste vara den bästa i mannaminne. Och ännu är den inte ens klar!


Häromdagen släpptes nyheten att Guns ´n Roses ska spela. Otroligt. Axl Rose satt upptejpad på väggen i mitt flickrum. Kanske inte för att han är så vansinnigt fager att titta på utan mest att lyssna på. Jag minns planschen. Den kom i en sån där flicktidning jag köpte. Jag minns inte vad den hette. Men jag minns planschen. Och jag minns första gången (den då blivande) Pappa Elvisp såg planschen

- Axl Rose? Lyssna du på Guns ´n roses?

- Japp!


Och japp. Det gör jag ju. Snart live. Jag ska sjunga för allt vad rösten håller och lite till.

Dessutom kommer DAD! Är det inte fantastiskt så säg!? Och WASP! Och Slayer! Och Udo! Och Stratovarius! Och... Listan är lång.


Tillägg...

En gång, innan Dackefejden typ, färgade jag håret orange. Varför? För att ha samma hårfärg som Axl Rose... Det var inget smart drag för jag såg förjävla korkad ut och i skolan ropade de "Elden är lös"...
Presentation


Ord ska vägas, inte räknas

Omröstning

Hur ofta besöker du denna blogg?
 Flera gånger om dagen
 En gång per dag
 Flera gånger i veckan
 En gång i veckan
 Första gången jag är här och jag kommer inte tillbaka
 Första gången jag är här och jag kommer tillbaka

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se